Op maat gemaakte detox kuur

Er zijn veel mogelijkheden om te detoxen en een op maat gemaakte aanpak is hierin erg belangrijk. Wat voor jou goed is, kan voor een ander geheel niet werken. Ook moet het haalbaar voor je zijn en niet iedereen heeft de gelegenheid of zin om daar veel tijd voor uit te trekken. Het is dan ook mogelijk om een milde detoxkuur te volgen, zodat je leven gewoon door kan draaien. Zelf vind ik het belangrijk dat het detoxprogramma geen hels karwei wordt. Dit zou onnodig veel stress opleveren en dat komt het programma zeker niet ten goede.

Persoonlijk detoxprogramma

Ik zal je hierin begeleiden en een persoonlijk detoxprogramma opstellen van 3, 9 of 21 dagen. Dit zodat jouw lichaam eerst goed ontgift wordt voordat je veel geld aan gezonde producten uitgeeft zonder dat dit het beoogde resultaat zal hebben. Het detoxen kan je helpen van je klachten af te komen, maar zal deze zeker verminderen en je algehele vitaliteit verhogen. Ook zal het je energieniveau verhogen, je een verfriste uitstraling geven en ervoor zorgen dat je beter in je vel komt te zitten.

Vetverbranding

Tevens wordt het lichaam aangezet tot vetverbranding. Ook hier slaat het lichaam afvalstoffen op. Ik geef je adviezen om dit zelf te kunnen onderhouden en het lichaam, maar ook de geest in balans te houden. Om zo te voorkomen dat de hele opstapeling van afvalstoffen weer van vooraf aan begint. De afvalstoffen worden ook wel zuren genoemd en deze breng je met een detox naar beneden.

Startpakket

Je krijgt bij het detoxprogramma een startpakket met daarin o.a. zuurtegraadmeters, zodat je de ontzuring ook voor jezelf inzichtelijk kunt maken. De producten en handelingen die tijdens de programma’s ingezet worden zijn 100% natuurlijk. Ze zijn samengesteld om de reinigingsorganen te ondersteunen en hebben een reinigende, stimulerende en/of opbouwende werking. Wil je weten wanneer je kunt beginnen of heb je andere vragen? Neem dan contact met mij op.

Waarom detoxen?

Het lichaam heeft meerdere reinigingsorganen die zich dagelijks bezighouden met het herstellen van het natuurlijke evenwicht. Denk hierbij aan de lever, nieren, darmen, longen en de huid. Het lichaam is dan ook heel goed in staat zichzelf te ontgiften van stoffen die hier niet (meer) thuishoren, alleen is het tegenwoordig zo dat de hoeveelheid aan afvalstoffen die we consumeren met de dag lijkt te groeien. Denk hierbij aan de pesticides op groenten en fruit, de toegevoegde E-stoffen in de kant en klaar voeding, maar ook zeker in heel veel andere op het eerste oog ‘gezond’ lijkende voedingsmiddelen. Daarbij komen nog de luchtverontreiniging, straling en stress waar we steeds meer aan blootgesteld worden. Dit met uiteindelijk ziekte tot gevolg.

Meer info over detoxen en de gevolgen van te veel afvalstoffen