Ondersteuning bij belangrijke of moeilijke momenten in je leven

Deze massage wordt uitgevoerd op de voeten, handen en het hoofd. Het is uitermate geschikt voor mensen die zich in een veranderingsproces bevinden. Die zogezegd een transformatie doormaken.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van een belangrijke keuze in je leven, het verlaten van een partner, krijgen van ontslag, juist het krijgen van een nieuwe partner en/of baan, een verhuizing, de pubertijd, tijdens een rouwproces, tijdens een ernstige ziekte, na het loslaten van een verslaving of wat voor nieuwe fase in het leven dan ook.

Massage bij zwangerschap

Een situatie die zeker een veranderingsproces bewerkstelligd is een zwangerschap en het daaruit vloeiende ouderschap. De metamorfose massage zal de beginnende ouder helpen in zijn of haar transformatie en de veranderende situatie, bijkomende verantwoordelijkheden, geestelijke veranderingen en alle (voor de vrouw) lichamelijke veranderingen van dien.

Het ouderschap is voor vele een zeer ingrijpende gebeurtenis en dat blijft het. Alleen nu word je hier ook op energetisch niveau op voorbereid en zal de overgang veel soepeler en natuurlijker verlopen. Deze techniek wordt dan ook steeds meer ingezet bij natuurlijk bevallen.

Ouder en kind massage

Ook na de bevalling kan de massage een bijdrage leveren in het veranderende leven van de kersverse ouders. Zowel de ouders, maar ook zeker de baby zelf, zal groot voordeel hebben van de massage. De massage kan dan ook aan beiden tegelijk gegeven worden. Zeker bij huilbaby’s of onrustige baby’s in het algemeen zal dit effect zeer duidelijk zijn. De baby ligt dan op schoot en jullie zullen gelijktijdig de massage ondergaan.