Moeite met het vinden van jouw natuurlijke balans?

Je wilt bewust met je gezondheid bezig zijn, maar vindt het lastig om dit echt te integreren als levensstijl. Misschien spelen er klachten op, maar weet je niet wat je hier blijvend aan kunt doen, of welk signaal dit jou geeft. Laten we samen op onderzoek uitgaan en kijken hoe we jouw neus de goede kant op kunnen krijgen. Laat mij je coachen om het anders te doen, zonder dat het voelt als een opgave. Wanneer je in jouw natuurlijk balans bent, ben je klachtenvrij. Dat wil toch iedereen?

Coachingsgesprek

Doormiddel van een coachingsgesprek kijken we samen waar je tegenaan loopt of wat jouw struikelblokken zijn. Deze ken je wellicht al, maar ik leer je hoe je hier blijvend verandering in aan kunt brengen. Ook zet ik spiertesten in wanneer nodig. Zo kan ik antwoorden halen uit jouw onderbewustzijn. Het lichaam heeft echt alle antwoorden. Mijn ervaring als natuurgeneeskundig therapeut zet ik in om jou verder op weg te helpen. Met je gezondheid bezig zijn kan ook op een hele leuke en gemakkelijke manier. Op dezelfde voet doorgaan zou zonde zijn, toch?

Wandelcoaching

Het is ook mogelijk samen in gesprek te gaan tijdens een wandeling. Dit heeft zelfs mijn voorkeur. Waarschijnlijk weet je dat als je op wat voor manier dan ook vastloopt, fysiek in beweging komen helpt. Maar daar hoef je echt niet volop voor te sporten, ook wandelen helpt hier goed bij. De gesprekken verlopen gemakkelijker al wandelend en komen sneller tot de kern. Je bent in beweging en hierdoor komen meerdere positieve hormonen fijn, waardoor je je gelijk een stuk beter voelt. Alleen al het zijn in de natuur zorgt hiervoor. Laat dit de 1ste stap zijn naar een gezonder en fijner leven. Lees meer over de voordelen van deze vorm van coaching.

Mogelijkheden voor coaching

  • Ik woon in Brabant, in overleg kijken we waar onze paden elkaar kunnen kruisen.
  • De coaching kun je ook krijgen bij mij in de praktijk of vanuit huis via beeldbellen.
  • Praktijkruimte heb ik in Haarlem en Langeweg (vlakbij Breda). Beide geopend van maandag t/m vrijdag en uitsluitend op afspraak.
  • Een gesprek van een uur kost je €60,- en anderhalf uur €80,-.

Neem contact met mij op voor vragen of het maken van een afspraak.

Van Top tot Teen Natuurlijk in Balans