Moeite met het vinden van jouw natuurlijke balans?

Je wilt bewust met je gezondheid bezig zijn, maar vind het lastig om dit echt te integreren als levensstijl. Het vinden van jouw natuurlijke balans is wellicht ook lastig. Misschien spelen er klachten op, maar weet je niet wat je hier blijvend aan kunt doen, of welk signaal dit jou geeft. Laten we samen op onderzoek uitgaan en kijken hoe we jouw neus de goede kant op kunnen krijgen. Laat mij je coachen om het anders te doen, zonder dat het voelt als een opgave.

Coachingsgesprek

Dit kan doormiddel van een coachingsgesprek waarin we samen kijken waar je tegenaan loopt of wat jouw struikelblokken zijn. Ook zet ik spiertesten in wanneer nodig. Zo kan ik antwoorden halen uit jouw onderbewustzijn. Het lichaam heeft echt alle antwoorden! Mijn ervaring als natuurgeneeskundig therapeut zet ik in om jou verder op weg te helpen. Met je gezondheid bezig zijn kan ook op een hele leuk en gemakkelijke manier. Op dezelfde voet doorgaan zou zonde zijn, toch?

Wandelcoaching

Het is ook mogelijk samen in gesprek te gaan tijdens een wandeling. Dit heeft zelfs mijn voorkeur. Waarschijnlijk weet je best dat als je geestelijk vastloopt, fysiek in beweging komen helpt. Daar hoef je echt niet volop voor te sporten. De gesprekken verlopen gemakkelijker al wandelend en komen sneller tot de kern. Nog een pluspunt is dat je dus gelijk in beweging bent en je hierdoor sowieso een stuk beter voelt dan voor het gesprek. Alleen al het zijn in de natuur zorgt hiervoor. Laat dit de 1ste stap zijn naar een gezonder en fijner leven. Lees meer over de voordelen van deze vorm van coaching.

Mogelijkheden

  • Ik woon in Brabant, in overleg kijken we waar onze paden elkaar kunnen kruisen.
  • De coaching kun je ook krijgen bij mij in de praktijk of vanuit huis via beeldbellen.
  • Praktijkruimte heb ik in Haarlem en Langeweg (vlakbij Breda). Beide geopend van maandag t/m vrijdag en uitsluitend op afspraak.
  • Een gesprek van een uur kost je €60,- en anderhalf uur €80,-.

Neem contact met mij op voor vragen of het maken van een afspraak.

Van Top tot Teen in je Natuurlijke Balans