Moeite je gezonde levensstijl te behouden?

Ben jij bewust met je gezondheid bezig, maar vind je het lastig om dit echt te integreren als levensstijl? Misschien spelen klachten met de spijsvertering of hoofdpijn wel op, maar weet jezelf niet wat je hier aan kunt doen. Laten we samen kijken hoe we jouw neus de goede kant op kunnen zetten. Laat mij jouw uitlaatklep zijn en inspireren om op de gezonde voet verder te gaan. Zonder dat het voelt als een opgave.

Coachingsgesprek

Dit kan doormiddel van een coachingsgesprek waarin we samen kijken waar je vastloopt of wat jouw struikelblokken zijn. Ik zal je bruikbare tips geven. Mijn ervaring als natuurgeneeskundig therapeut zet ik in om jou verder op weg te helpen. Werken aan je gezondheid kan ook op een hele leuk en gemakkelijke manier. Op dezelfde voet doorgaan zou toch zonde zijn? Zeker als je weet dat nieuw gedrag na 21 dagen al een gewoonte wordt.

Wandelcoaching

Het is ook mogelijk samen in gesprek te gaan tijdens een wandeling. Dit heeft zelfs mijn voorkeur. Wist je dat wanneer je geestelijk vastloopt, fysiek in beweging komen helpt? De gesprekken verlopen gemakkelijker en gaan vaak sneller de diepte in dan in de praktijk. Nog een pluspunt is dat je gelijk in beweging bent en je een stuk beter voelt dan voor het gesprek. Alleen het zijn in de natuur zorgt hier al voor. Laat dit de 1ste stap zijn naar een gezonder leven!

Mogelijkheden

  • Ik woon in Zuid-Holland, in overleg kijken we waar onze paden elkaar kunnen kruisen.
  • De coaching kun je ook krijgen bij mij in de praktijk of vanuit huis via beeldbellen.
  • Praktijkruimte heb ik in Haarlem, Almere, Amsterdam en Dordrecht en is geopend van maandag t/m vrijdag. Samen zoeken wij een gaatje.
  • Een gesprek van een uur kost €60,- en anderhalf uur €80,-.

Neem contact met mij op en dan zien we elkaar snel!

Van top tot teen in balans.