Moeite een goede balans te behouden?

Wil jij bewust met je gezondheid bezig zijn, maar vind je het lastig om dit echt te integreren als levensstijl? Dan vind je het wellicht ook lastig om in balans te blijven. Misschien spelen er verschillende klachten op, maar weet jezelf niet wat je hier blijvend aan kunt doen. Laten we samen kijken hoe we jouw neus de goede kant op kunnen zetten. Laat mij jouw uitlaatklep zijn en inspireren om het anders te doen, zonder dat het voelt als een opgave.

Coachingsgesprek

Dit kan doormiddel van een coachingsgesprek waarin we samen kijken waar je vastloopt of wat jouw struikelblokken zijn. Mijn ervaring als natuurgeneeskundig therapeut zet ik in om jou verder op weg te helpen. Werken aan je gezondheid kan ook op een hele leuk en gemakkelijke manier. Op dezelfde voet doorgaan zou zonde zijn, toch?

Wandelcoaching

Het is ook mogelijk samen in gesprek te gaan tijdens een wandeling. Dit heeft zelfs mijn voorkeur. Wist je dat wanneer je geestelijk vastloopt, fysiek in beweging komen helpt? De gesprekken verlopen gemakkelijker en komen sneller tot de kern dan in de praktijk. Nog een pluspunt is dat je gelijk in beweging bent en je een stuk beter voelt dan voor het gesprek. Alleen al het zijn in de natuur zorgt hiervoor. Laat dit de 1ste stap zijn naar een gezonder leven! Lees meer over de voordelen van deze vorm van coaching.

Mogelijkheden

  • Ik woon in Brabant, in overleg kijken we waar onze paden elkaar kunnen kruisen.
  • De coaching kun je ook krijgen bij mij in de praktijk of vanuit huis via beeldbellen.
  • Praktijkruimte heb ik in Haarlem en Langeweg, vlakbij Breda. Beide geopend van maandag t/m vrijdag en uitsluitend op afspraak.
  • Een gesprek van een uur kost €60,- en anderhalf uur €80,-.

Neem contact met mij op en dan zien we elkaar snel!

Van top tot teen in balans.