Kun jij wel wat ondersteuning gebruiken als het om je voedingskeuzes gaat? Zo veel uiteenlopende meningen en verschillende adviezen. Vaak hoor ik dat mensen door de bomen het bos niet meer zien als het om voedingsadvies gaat. Dan is het ook nog zo dat wat voor mij goed is, bij jou een geheel andere uitwerking kan hebben. Lastig? Dat hoeft niet, want door te leren luisteren naar jouw lichaam kan ook jij het perfecte voedingspatroon hervinden.

Voeding is naar mijn mening de basis van een goede gezondheid. Gelukkig zijn steeds meer mensen zich hiervan bewust, maar weet jij wat voor jou specifiek gezond is en wat niet? Ik maak graag gebruik van kinesiologisch spiertesten. Dit is een zeer doeltreffende methode om jouw lichaam de antwoorden te vragen. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos!

Wat kost en wat geeft energie?

Buiten dat ik je leer te ‘luisteren’ naar wat jouw lichaam zelf aangeeft, zet ik ook verschillende hulpmiddelen in om te testen wat voor jou werkt en wat niet. Welke voeding jou echt voedt en welke je juist energie kost. Dit is hele nuttige informatie, want buiten dat het je klachten tegengaat, kan het je ook zo veel meer bieden.

Voedingsadvies

Voeding als medicijn

Graag zet ik mijn kennis als natuurgeneeskundig therapeut in om jou hierbij te ondersteunen. Mijn specialisatie is het genezende vermogen van voeding. Waar mogelijk zet ik voeding dan ook in als medicijn. Zoals al vermeld kan iets wat voor mij goed is, jou juist klachten geven. Er is dus geen eenduidig advies. Dat is een zoektocht die ik graag samen met jou aanga.

Spijsverteringsklachten worden tegengegaan met het juiste voedingspatroon, maar ook vele andere kwalen die je misschien niet gelijk met je voeding in verband zou brengen. Veel mensen zijn bijvoorbeeld altijd moe. De oorzaak is hier lang niet altijd van bekend. Wanneer je in jouw ogen gezonde voeding eet, maar dit jou juist energie kost, kan een op maat gemaakt voedingsadvies er ook voor zorgen dat je energieniveau omhoog schiet.

Neem vandaag nog contact met mij op en laten we samen op onderzoek uitgaan.


Top2toe4you

Van Top tot Teen in je Natuurlijke Balans